Закрыто

Cоздание великолепных блюд за меньшее время + готовим здоровую пищу

Тема в разделе "Кулинария", создана пользователем skladnur, 17 май 2017.

Цена: 2000р.-94%
Взнос: 120р.
100%

Основной список: 51 участников

Резервный список: 3 участников

Статус обсуждения:
Комментирование ограничено.
  1. 17 май 2017
    #1
    skladnur
    skladnur ОргОрганизатор

    Cоздание великолепных блюд за меньшее время + готовим здоровую пищу

    Курсы на английском языке, но будут автоматически сделанные субтитры на английском и русском языке (машинный перевод)
    The Everyday Gourmet: Making Great Meals in Less Time
    курс от Bill Briwa
    Все мы хотели бы готовить такие же полезные, вкусные блюда, как это делают профессиональные повара. Но одна вещь, которая часто мешает нам сделать это - нехватка времени.
    Курс состоит из 6 видео уроков (каждый урок длится по 33 минуты) + книга рецептов
    1.jpg
    2.jpg
    Описание на английском:
    While a lot of TV shows and cookbooks out there focus on quick and simple meals, what they tend to skip is teaching you the actual time-saving techniques themselves. It’s not the 5-minute breakfast or the 30-minute dinner that matters; it’s being able to use the same skills, strategies, and tricks that chefs use so you can make every meal you cook not just great tasting—but an efficient use of your personal time.
    The secrets to making great meals in less time are simple and easy to learn. And once you’ve mastered them, you’ll be able to


      • use your time more effectively in the kitchen,
      • enhance your cooking skills with a range of everyday items,
      • avoid giving in to the temptation—and poor nutrition—of fast food, and
      • discover just how enriching and rewarding the experience of cooking can be.
    And the best part: These techniques can be applied to every meal and almost every dish imaginable, whether you’re cooking for yourself or for that next big dinner party.
    In The Everyday Gourmet: Making Great Meals in Less Time, award-winning Chef-Instructor Bill Briwa of the prestigious Culinary Institute of America gets you off the fast-food treadmill to learn tips, techniques, recipes, and simple ingredients to keep on hand for quick, healthy meals that will delight your family and friends. These six innovative and practical lessons, filmed on location at the CIA’s Greystone campus in Napa Valley, are your chance to learn the time-saving secrets of chefs so you can make tasty and rewarding dishes—from appetizers to main courses to desserts—whenever you’re strapped for time.
    Time-Saving Insights to Cook Smarter
    As Chef Briwa demonstrates throughout this course, the secret to making great meals in less time is learning how to cook and think about kitchen tools and ingredients as professional chefs do working in their own kitchens, where time is always of the essence. His goal is not just to teach you how to cook faster, but how to cook smarter. And by cooking smarter, you’ll turn out better-quality food and enjoy your efforts more, meal after meal.
    Every lesson of Making Great Meals in Less Time is filled with insights you can return to again and again whenever you crave a home-cooked meal but are pressed for time.



      • Divide kitchen time into parts: Mentally separate your time into three parts to help make cooking more manageable. The first part should be for prepping ingredients and getting things started; the second for keeping up with different tasks; and the third for finishing your dishes—putting the focus on the details of seasoning and presentation, where it belongs.
      • Use what you already have: There is an untapped wealth of cooking ideas right in your pantry or fridge. Chef Briwa suggests getting creative (and economical) by using what’s already around you, such as leftovers and canned or jarred items. Then, all you need to do is incorporate a single fresh ingredient to elevate your meal into something spectacular.
      • It’s OK to buy dessert: Keep dinner parties simple by ending the meal with store-bought desserts such as small pastries or ice cream with a spectacular sauce and favorite cookies. That way, you can focus your time and effort on cooking a spectacular main course—while still giving guests something sweet afterward.
    Delicious Recipes from an Expert Chef
    Of course, a highlight of this course is the recipes themselves. In Making Great Meals in Less Time, Chef Briwa provides you with many recipes that you can add to your collection or enhance with your own personal touches.
    Some of the dishes and meals you’ll learn how to make include



      • breakfast fried rice, complete with eggs and mushrooms;
      • hearty clam chowder, with variations featuring corn and fish; and
      • panzanella, an Italian bread salad tossed with tomatoes and fresh herbs
    Making Great Meals in Less Time allows you to follow Chef Briwa step by step as he prepares, cooks, and plates these and many other magnificent, good-for-you dishes and meals. And the course comes complete with a guidebook featuring recipes, techniques, and full-color photos.
    As soon as you start the first lesson, you’ll immediately learn why so many lifelong learners have praised Chef Briwa’s ability to make cooking look engaging, exciting, and easy for any interested home cook. And he brings his more than 30 years of cooking and instruction experience into every minute of this series.
    So whether you’re cooking for an everyday meal or a special occasion, take the stress out of your kitchen and discover just how rewarding it can be to make delicious home-cooked meals in less time.
    Описание на русском:
    Хотя много телевизионных шоу и кулинарных книг делают упор на быстрые и простые блюда, они, как правило, пропускают методы, которые учат вас реальной экономии времени. Это не 5 минутный завтрак или 30-минутный ужин, это возможность использовать те же навыки, стратегии и приемы, которые используют шеф-повара, таким образом, что вы можете приготовить блюдо, которое имеет не только отличный вкус, но сможете эффективно использовать свое личное время.

    Секреты изготовления великолепных блюд за меньшее время просты и по ним легко учиться. И как только вы овладеете ими, вы сможете использовать свое время более эффективно на кухне,повысить свои навыки приготовления пищи, избежать соблазна и плохого питания — фаст-фуда, и узнать, насколько информативным и полезным может быть приготовление пищи. Эти методы могут быть применены для каждого приема пищи и почти для любого блюда.

    Это ваш шанс научиться экономить время и узнать секреты шеф-поваров, чтобы вы могли готовить вкусные и полезные блюда — от закусок до основных блюд и десертов — всякий раз, когда вы ограничены в времени.

    Конечно, изюминкой этого курса являются сами рецепты. За меньшее временя, отличная еда, шеф-повар Briwa предоставляет Вам множество рецептов, которые вы можете добавить к вашей коллекции или дополнить свои личные рецепты.
    ссылка на курс

    The Everyday Gourmet: Making Healthy Food Taste Great
    Готовим полезную пищу с отличным вкусом
    Курс состоит из 6 видео уроков (каждый урок длится по 33 минуты) + книга рецептов
    3.jpg
    Описание на английском:
    Create Healthy (and Delicious) Dishes with Confidence
    As you learn alongside Dr. Guttersen, you’ll also benefit from the experience of Chef Briwa, one of the CIA’s master chef-instructors, as he demonstrates just how easy and fun healthy cooking is. As he notes, “Healthy eating is really all about understanding the science—and then finding a way to make that science taste good.”
    You’ll learn how to confidently approach healthy cooking techniques such as broiling, steaming, and toasting, and you’ll discover how to create eye-popping and mouth-watering dishes for yourself, including
    breakfast quesadillas cooked with whole-grain tortillas and healthy oil to replace much of the saturated fat,
    lunch and dinner salads made with everything from roasted peppers to barley to beans, and
    walnut oat cookies with dried cranberries, which make for a much healthier—but still indulgent—dessert option.
    Описание на русском:
    Создавайте здоровые (и вкусные) блюда с уверенностью
    По мере того, как вы учитесь вместе с доктором Гуттерсеном, вы также сможете воспользоваться опытом шеф-повара Бривы, одного из шеф-инструкторов ЦРУ, поскольку он демонстрирует, насколько просто и весело здорово готовить. Как он отмечает: «Здоровое питание - это действительно все, что нужно знать науке, а затем найти способ сделать эту науку вкусной».
    Вы узнаете, как уверенно подходить к здоровым методам приготовления пищи, таким как жарение, приготовление на пару и поджаривание, и вы узнаете, как создавать сногсшибательные и аппетитные блюда для себя, в том числе
    Завтрак quesadillas, приготовленный из цельнозерновых маисовых лепешек и здорового масла, чтобы заменить большую часть насыщенного жира,
    Салаты на обед и ужин, приготовленные из всего, от жареного перца до ячменя и фасоли, и
    Ореховое печенье с орехами с высушенной клюквой, которые делают намного более здоровым, но все же снисходительно-десертный вариант.
    Ссылка на курс:


    По акции оба курса 31,90$ (примерно 2000 руб. вместе с комиссией)
     
    Последнее редактирование: 21 май 2017
    5 пользователям это понравилось.
  2. Последние события

    1. skladchik.com
      Складчина закрыта.
      28 июл 2018
    2. Vitamin
      Vitamin оставил отзыв "Отлично".
      6 сен 2017
    3. skladchik.com
      Складчина доступна.
      17 июн 2017
    4. Лилу
      Лилу оставил отзыв "Отлично".
      16 июн 2017

    Последние важные события

    1. skladchik.com
      Складчина закрыта.
      28 июл 2018
    2. skladchik.com
      Складчина доступна.
      17 июн 2017
    3. skladchik.com
      Складчина закрыта.
      11 июн 2017
    4. skladchik.com
      Складчина доступна.
      6 июн 2017
  3. Отзывы участников

    5/5,
    • 5/5,
      Работой организатора доволен
      "Ваши преподователи: профессор Конни Гаттерсон и шеф-повар Билл Брива". Если вы слышали о Кулинарном Институте Америки и диете Сонома, то эти курсы для вас. Про шеф-повара Бриву все ясно, здесь есть еще его курсы, один точно. А вот профессор Гаттерсон - на русском - дифицит! Она автор диеты Сонома, той что популярна у известных американских личностях. Газеты, журнал Опры, телек. Проще набрать в поисковике. Информации на русском очень мало, так что хорошо бы, чтобы когда-нибудь курсы эти были озвучены.
      К чему пишу, загорелась переводом. Капнув глубже, поняла, что именно мне 1 ступень не подходит по здоровью. 2/3 продуктов или нельзя, или не люблю. Облом. Так пропал интерес к очередной попытке просто смотреть.
      Но материал стоит того, чтобы им вплотную заняться. В нем удачное сочетание авторов, хотя он рассчитан на забугорную аудиторию. Хороший обмен опытом, как там у них.
      6 сен 2017
      1 человеку нравится это.
    • 5/5,
      Работой организатора доволен
      Чёткое видео с профессиональным шефом - как такое может не понравиться. Очень и очень нравятся такие подробные и визуально очень приятные уроки.
      Контора типа крафтси.
      Хочу сказать особое огромное спасибо организатору, который сделал русские(маш.перевод) и английские сабы к материалу. Сабы вообще не полагаются от этой конторы. Это личная инициатива и труды нашего орга.
      16 июн 2017
      8 пользователям это понравилось.
Статус обсуждения:
Комментирование ограничено.

Поделиться этой страницей